Eko promocijska darila

V zadnjih letih so zelo popularna tudi eko promocijska darila. Skrb za okolje in ohranjanje narave ima vedno večjo težo. V kolikor poklonimo eko poslovna ali promocijska darila lahko takšno obdarovanje spodbudi tudi prejemnike k skrbi za okolje in uporabi izdelkov iz naravnih obnovljivih materialov. Zahvaljujoč dolgotrajni uporabi teh praktičnih izdelkov si lahko z odtisom vašega logotipa na vidnem mestu podarjenega darila zagotovite tudi dodatno promocijo vaše blagovne znamke.

 

V kolikor nam proračun dopušča lahko za poslovne partnerje izberemo dražja poslovna darila in jim npr. podarimo luksuzne dodatke za pametne telefone ali prenosnike, slušalke in Bluetooth zvočnike. Takšna tehnološka darila so pri prejemnikih običajno dobro sprejeta, saj imajo tudi veliko uporabno vrednost.

Uporabno darilo, ki se lahko uporablja dalj časa je je primerno za partnerje in stranke tistih podjetij, s katerimi že dolgo sodelujete in ki jih že dobro poznate ali pa za obdarovanje v podjetjih pri katerih sklepate večje posle. Tudi na luksuzna darila se da natisniti logotip vašega podjetja, vendar je zaželeno, da ni prevelik, da je na bolj prikritem mestu in da ne izstopa preveč.

Nič nenavadnega ni, če kot poslovno darilo poklonimo kakšno darilno kartico, ki prejemniku darila omogoča, da si v izbrani trgovini izbere darilo sam. Je pa takšne način obdarovanja precej neoseben. V kolikor oseba, ki prejme poslovno darilo, rada potuje, ji lahko npr. podarimo kakšno potovalno torbo ali kovček. Če je prejemnik oseba avanturist in rad preživlja prost čas v naravi in na pohodih, ji lahko poklonimo nahrbtnik, kakšno stekleničko za vodo, eko posodice za hrano ali kaj podobnega.

Izbira poslovnih in promocijskih daril je res velika, tako glede raznolikosti kot tudi cenovnih razredov. Vredno se je potruditi in dobro razmisliti s čim bomo najbolj razveselili prejemnika, kar pomeni, da je dobro poznati navade in aktivnosti obdarovanca, kajti le tako mu lahko poklonimo poslovno darilo, ki ga bo cenil in uporabljal.