Garderobni element v pisarni

Presenteljivo (vsaj za mene) je dejstvo, da ko omenim potrebo po garderobnem elementu v sklopu pisarniškega pohištva, se zelo malo ljudi odzove na to ponudbo pri samem svetovanju. Morda se tu in tam kdo potem premisli (sploh v zimskem času) in se zanj odoči. Kaj pa nam garderobni element sploh prinese dobrega – je sploh potreben?

Verjetno da je potreben vsaj pozimi, saj nimamo kam odložiti svojih odvečnih oblačil, ko vstopimo v pisarno. In tudi ob obisku smo v zadregi, kako in kam začasno pospraviti zgornja oblačila obiskovalcev. Potem se običajno odločimo za hiter nakup samostoječega obešala in zanj nekje najdemo prostor. Včasih je že tu problem, saj ta prostor ni bil načrtovan v skici pisarniškega pohištva. Potem pa se še vse to vidi in ko se hodi mimo, nemalokrat vse skupaj malo zmoti. Vsaj vizuelno, če že ne prostorsko.

V čem je torej problem? Moje mišljenje je sledeče:

  • Če obešala nimamo, bo slej ko prej problem zagotovo.
  • Če ga imamo v neki samostoječi obliki, bo v običajni okrogli obliki na vsako stran razširil obešena oblačila in zavzel trikratno površino, kot jo ima sam.
  • Če imamo vgrajeno obešalno steno, ki je bila planirana ob sestavi pisarniškega
    pohištva, bo nekaj bolje – vsaj prostorsko, če ne tudi vizuelno.
  • Če pa imamo garderobni element vgrajen v eno od visokih omar pisarniškega
    pohištva, pa bomo imeli lepo, pospravljeno in očuvano garderobo.

Ne pozabimo, da so tekstilije bolj ali manj polkrožno oblikovane, da lepo sedejo na naše telo. In tako se tudi najbolje počutijo. Če jih ne nosimo, se bodo najbolje počutile na obešalniku in v zaprti omari (lahko z vgrajenimi prezračevalnimi rešetkami). Če strnem misli, je poleg manj pomembne vizuelne komponente še najbolj pomembno, kako želimo na dolgi rok obvarovati svoja oblačila. Če so bila drago plačana, toliko bolj.

Pokličite Matjaža na 041/668-572 in vaš problem s pisarniškim pohištvom se bo začel reševati že istega trenutka.

Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo pisarn.