Naravni šampon proti izpadanju las

Ste srečali s čepico na laseh sanjsko dekle, pa vam je uspelo celo spregovoriti nekaj besed z njo, sedaj pa sta se dogovorila, da gresta na prvi zmenek, vas pa skrbi kako pred njo brez čepice na glavi? Torej problem, ki se tukaj pojavi in vam izpodbija samozavest in pozitivno podobo je lasišče brez las. Zelo hitra rešitev, ki jo lahko uporabite je naravni šampon proti izpadanju las. Res je, da ne bo deloval čez noč. Šampon proti izpadanju las pa bo deloval najkasneje v enem mesecu, če ga boste pravilno uporabljali in dozirali na lasišče. Zato pot pod noge v trgovino oziroma v lekarno po šampon proti izpadanju las.

Verjemite pa, da vas dekle, ki bi vas zavrnilo zaradi pomanjkanja las na vašem lasišču ni vredno. Kajti ne izbiramo si partnerjev zaradi njihovih las, oziroma oči, ampak so v prednosti vsekakor druge vrednote.

V kolikor pa si želite samo zase povečati samopodobo pa je šampon proti izpadanju las vsekakor prava izbira. Je hitra in učinkovita metoda, pa še neboleča. Vaša naloga je samo vzeti si čas, in vsak dan vtirati šampon proti izpadanju las v lasišče. Poudariti velja, da so lasje, ki ponovno zrastejo vitalni in so videti naravno. Šamponi proti izpadanju las so dermatološko testirani, tako da ni nobene potrebe po dodatni zaskrbljenosti ob uporabi le teh.

Pripravimo pa lahko tudi domač šampon proti izpadanju las. Sestavine, ki jih zmešamo so: navaden šampon in po nekaj kapljic različnih eteričnih olj (rožmarinovo, timijanovo, sivkino,…). Eterična olja zelo vplivajo na spodbujanje rasti las. Šampon proti izpadanju las pustimo delovati na mokrih laseh enako kot navaden balzam za lase. Nato ga moramo temeljito izprati. Domači šamponi proti izpadanju las so koristni tudi v primeru, ko so lasje uničeni od poletne vročine, morja, soli.

Ali bomo naredili nekaj zase, za dvig samopodobe, v primeru izpadanja las, pa je odvisno izključno od nas samih.