Pisalne mize

pisalne-mizeVčasih nam prav pride pisalna miza take oblike, da jo lahko spremenimo v kak drug kos pohištva, kadar je ne potrebujemo. To je še zlasti dobro, kadar pisalno mizo samo tu in tam potrebujemo v stanovanjskem prostoru. Je pa ali premalo prostora ali pa želje, da bi si pisalna miza zaslužila svojo stalno mesto.

Mesec dni nazaj mi pristoka hčerka, da nima kje delati za službo (mladi dandanes delajo za službene potrebe tudi v prostem času – le kam to pripelje mlado družino, se večkrat vprašam). Vem pa, da pravega mesta za pisalno mizo doma res nima. Na hitro ji pokažem skico, ki sem jo naredil že lansko leto. Predalnik, ki se odpre v pisalno mizo. “To mi deli, oči!” Si morete misliti, da sem po dolgem času imel enkrat spet prav.

In tak tip pisalne mize zagotovo predstavlja rešitev problema še za kako mlado družino v manjšem stanovanju. Zato sem udejanil še nekaj idej, ki jih imate sedaj pred seboj. Le poglejte in izberite.

Kaj pa je to za ena čudna omara? inovativna pisalna miza Opsa. Poglej si tole! Zapelješ lahko celo pred vrata, dokler delaš. Pa še mir imaš, saj nihče ne sme noter. Tale pa že malo pretirava! Le kaj si bo še »zmislu«. Malo ven. Malo sem ter tja. Ampak tale pa ni slaba. Tale mi je pa všeč. Da vidim, kaj bo pa zdaj ven potegnil. Menda ja ne polico? Ampak to sem pa že nekje videla. Nič novega. Ja kdo bo pa pante montiral, ki se odprejo 150 stopinj. Tile mizarji so pa res slike. Čisto vse jih je treba opozoriti. Mu moram obvezno povedati ob priliki, da odpravi napako. Mislim ….