Posteljnina iz spominske pene

posteljninaSpominska pena je bila še do nedavnega nekaj, kar sem poznala zgolj iz oglasov na televiziji, preizkusila pa nikoli. Vse dokler nisva z možem kupila rabljene počitniške prikolice, v kateri sva prebila treh tedne letošnjega dopusta, pri tem pa ugotovila, da nisva niti eno noč v teh treh tednih dobro spala. Zakaj? Ker je bilo ležišče neudobno, prav tako pa posteljnina. In kako sva se domislila, da bi nama ugajala posteljnina Dormeo iz spominske pene?
Ko sta na morje prišla tast in tašča, je imela tašča v avtomobilu potovalni vzglavnik iz spominske pene, saj jo sicer prične pri daljši vožnji boleti križ. In ugotovila se,m, da gre za material, ki se neverjetno prilagaja. Tako sem pomislila na to, da bi bila ravno posteljnina iz spominske pene dobra rešitev za prikolico.
ko sva z možem prispela domov, sem se takoj pozanimala in naročila tako imenovan nadjogi iz spominske pene ter vzglavnike iz nje. Ker je prijateljica takrat odhajala na hrvaško obalo, sem jo prosila, ali bi do naše prikolice zapeljala še to. In še istega dne zvečer me je poklicala tašča, ki je povedala, da jo je posteljnina izjemno razveselila, kajti po tednu dni bivanja v naši prikolici je komaj kaj spala, zjutraj pa se je komaj dvignila iz postelje, tako jo je bolela hrbtenica.
Spominska pena pa seveda ni bila všeč le nam, odraslim, temveč tudi otrokoma. Ko sta videla, kako mehak je taščin potovalni vzglavnik in kako se prilega oziroma prilagaja vsakemu dotiku, sta oba dejala, da bi takšnega imela tudi ona dva. Tako je posteljnina oziroma vsaj vzglavniki iz spominske pene sedaj tudi doma. Saj veste – zakaj bi dobro spali le na dopust, ne pa vsak dan?
Če imate tudi sami težave z neudobnim ležiščem in se zbujate neprespani ter z bolečinami, vam vsekakor priporočam, da tudi sami izberete spominsko peno. Verjemite, da vam ne bo žal.