Zaročni prstan simbolizira ljubezen in predanost

zarocni-prstanNi pravila, koliko bi morali porabiti za zaročni prstan. Kako torej izbrati pravi prstan, ne da bi zapravili preveč ali se zadolžili? Tukaj je nekaj nasvetov: zaročnega prstana ne kupujte impulzivno. Pomembno je, da si vzamete čas in razmislite, s kakšnim prstanom bosta s partnerjem zadovoljna. Pokukajte v različne draguljarne in primerjajte cene. Morda boste lahko našli boljšo ponudbo na spletu. Ko ste pripravljeni kupiti zaročni prstan, je pomembno, da izberete takega, ki bo simboliziral vašo ljubezen in predanost. 

Pri izbiri zaročnega prstana je treba upoštevati številne dejavnike, med drugim proračun, slog in vrsto kovine. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri popolnega zaročnega prstana: prvi korak je določitev proračuna. Pomembno je, da veste, koliko lahko udobno porabite za zaročni prstan. To vam bo pomagalo zožiti izbiro in najti prstan, ki bo ustrezal vašemu cenovnemu razponu. Nato se odločite, kakšen slog prstana želite. Slog prstana mora odražati osebni okus.

 

Nato izberite vrsto kovine. Najbolj priljubljene kovine za zaročne prstane so zlato, srebro in platina. Vsaka ima svoje edinstvene lastnosti in stroške. Izberite kovino, ki najbolj ustreza vašemu proračunu in njenemu slogu. Srebrni prstani so običajno zelo dostopni, kar je idealno za pare z omejenim proračunom. Poleg tega ima srebro čudovit lesketajoč se videz, zaradi katerega bo vaš prstan izstopal. Če iščete zaročni prstan, ki je hkrati eleganten in cenovno ugoden, je srebro zagotovo prava izbira!  Na koncu izberite kamen za prstan. Najbolj priljubljeni kamni za zaročne prstane so diamanti, rubini in safirji. Tudi v tem primeru ima vsak svoj edinstven pomen in stroške. Izberite kamen, ki najbolje simbolizira vašo ljubezen in predanost.

 

Zaročni prstan lahko nosite tudi na desni roki. Za to možnost se pari neredko odločijo, zlasti če ima bodoča nevesta večje število prstanov, ki jih nosi na levi roki. Poleg tega nekatere ženske preprosto raje nosijo zaročni prstan na desni roki. Pravilnega odgovora ni – na koncu gre za osebne preference! S temi nasveti boste lahko izbrali zaročni prstan, ki bo popoln za njo. Ne pozabite ostati v okviru svojega proračuna in izbrati slog, ki ji bo všeč. Z malo načrtovanja lahko najdete zaročni prstan, ki je kot nalašč zanjo.